Terug naar overzicht

De Windasapp

We merken dat velen al ingelogd zijn op onze app, maar dat er ook nog ouders bij zijn die (nog) niet ingelogd zijn. Graag zien we dat iedereen ingelogd staat op onze Windasapp. de bedoeling van de Windasapp is dat we op een veilige, maar wel leuke manier met onze ouders kunnen communiceren. 
Zo zijn er speciale groepsberichten en pushberichten. Tegenwoordig kunnen we zelfs foto’s delen met de groep, maar ook met de hele school. 
Onze rapportgesprekken plannen we ook in de app. Verder geeft u uw toestemming voor beeldmateriaal ook in onze Windasapp.  
Bijna alle communicatie van algemene aard gaat via deze app. 

In de bijlage vindt u de flyer met een instructie hoe u onze Windasapp kunt downloaden op uw smartphone en of tablet. Wanneer u de app gedownload hebt, kunt u onder de ‘tegel’ persoonlijke pagina een login aanvragen. Dan krijgt u een wachtwoord van ons. Zo blijft u op de hoogte van wat er in de groep en op de school van uw kind allemaal plaatsvindt. Wanneer u alles op de app nog eens uitgelegd wil zien, dan kunt u het vraagteken rechtsboven  aanklikken. Mocht u er echt niet uitkomen, mail dan naar ict.windas@primoschiedam.nl.