Terug naar overzicht

Even voorstellen Bonnie Batenburg

Beste ouders en leerlingen van Het Windas,

Met plezier stel ik me aan jullie voor als nieuwe leerkracht op Obs Het Windas.

Ik ben Bonnie Batenburg, ben 37 jaar en woon in het centrum van Schiedam, samen met mijn man en zoontje van 4 jaar.

Ik heb 12 jaar met veel plezier op Obs De Peperklip gewerkt, waar ik les heb gegeven aan groep 1-2, aan groep 3 en een paar jaar Intern Begeleider van de onderbouw ben geweest.

Het Windas heb ik het afgelopen jaar al een beetje leren kennen, omdat mijn zoon hier ook naar school gaat. De sfeer onder ouders, leerlingen en leerkrachten voelt heel goed. Met veel enthousiasme ga ik dit schooljaar dan ook van start, samen met meester Harry in groep 6. Ik wens alle ouders, leerlingen en collega’s een fijn schooljaar toe!