Terug naar overzicht

richtlijnen covid-19 per 19 nov. 2021

Vrijdag 19 november 2021 heeft het RIVM de maatregelen die tijdens de persconferentie van het kabinet (vrijdag 12 november) zijn aangekondigd gepubliceerd. In de 2 links onderaan dit bericht,  vindt u de informatie waar wij ons beleid op baseren. 

Het is fijn om te zien dat in deze tijden van oplopende besmettingen en veel opeenvolgende veranderingen in richtlijnen en regels, we elkaar goed blijven informeren.  Blijft u alstublieft bij de ziekmelding via de Windasapp goed de klachten vermelden.

Bij een coronabesmetting lichten wij de leerkracht(en) en de desbetreffende groep in. Wij zoeken altijd contact met ouders om de juiste informatie uit te wisselen. Mocht er na dat contact onduidelijkheid zijn over de regels, mag de directeur (of diens plaatsvervanger) contact zoeken met het Onderwijsteam van de GGD. 

Ook onderwijspersoneel moet bij klachten thuisblijven en zich laten testen. Wanneer er meerdere leerkrachten ziek thuis zijn, kan het zijn dat wij overstappen op thuisonderwijs. Om goed thuisonderwijs te geven, zullen we wel goede en gezonde leerkrachten moeten hebben.

Veel belangrijke informatie, zeker als u met een besmetting (in uw buurt) te maken heeft. 

Mocht u vragen hebben, mail gerust naar h.rusken@primoschiedam.nl
Alleen samen krijgen we corona onder controle!