Terug naar overzicht

WindasFriendsForever nieuws

In oktober was de aftrap van de stichting Windas Friends Forever. U hebt daar via de school inmiddels een fraaie flyer van ontvangen. In haar korte bestaan heeft de stichting een aantal projecten kunnen ondersteunen: voorstelling voor de onderbouw en het havenproject voor de bovenbouw.

WFF start

De stichting had graag nog meer willen ondersteunen, maar de school had logischerwijs al de meeste activiteiten reeds ingekocht. Bovendien heeft de stichting op dit moment nog een beperkt budget. Op dit moment zijn er 42 ondersteuners (ouders en teamleden). Hierin valt nog veel progressie boeken. Het moet toch mogelijk zijn dit aantal te verdubbelen.

Daarnaast gaat de stichting bedrijven en relaties van de school benaderen om een donatie te doen. Ik ben optimistisch om voor het nieuwe schooljaar nog meer projecten te kunnen ondersteunen. Wij hopen mede met uw bijdrage dit te realiseren.

Onze school en met name de kinderen verdienen het om structureel van die leuke en vooral belangrijke activiteiten te leren. Ik hoop dat de huidige vrienden van Het Windas ons ook volgend jaar zullen ondersteunen. Maar hoop tegelijkertijd dat meer ouders dit voorbeeld volgen. Voor slechts €25 kunt u een belangrijke bijdrage leveren voor onze kinderen:
Windas Friends Forever, nl61ingb0007083511

Met dank
Jan Stijger